Okulumuz Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2021 yılı Erasmus+ Akreditasyonu Personel Hareketliliği kapsamında İtalya' da

Okulumuz Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2021 yılı Erasmus+ Akreditasyonu Personel Hareketliliği(KA121-SCH) kapsamında İtalya/Venedik'te  "Integrating Digital Skills into the Classroom (Dijital Becerilerin Sınıf Ortamına Entegrasyonu) kursuna Müdür Yardımcımız Demet Çetin Çağrıcı ile katılım gösterdi. Yaptığımız faaliyetin konusu dijital becerilerin sınıf ortamına entegrasyonunun sağlanmasıdır. Web2 araçlarının tanıtılması, kullanımı sınıf ortamına uyarlanması ve sınıf ortamında uygulanması, etkileşimli sınıf ortamı oluşturulması, müfredatta yer alan kazanımların ve değerler eğitimi, davranış kazandırma gibi müfredat dışı kazanımların web2 araçları kullanılarak kazandırılması, dijital araçların öğrencilere kullandırılması ve dijital yetkinliklerin kazandırılması faaliyet hedefleri arasında yer almaktadır.

10.06.2022 260

10-06-2022